Over ons

Van boer tot bord

Wilt u weten waar uw vlees vandaan komt ? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Begin februari 2009 hebben wij na 16 jaar slagerij in een supermarkt in Hulst, de plaatselijke slagerij in Hoek overgenomen.
We wilden graag meer met het mooie slagersambacht bezig zijn.
In mei/juni 2019 hebben we de winkel geheel verbouwd en aangepast aan onze wensen.

We kunnen nu nog beter aan de klanten laten zien waar we sterk in zijn.
Namenlijk zelf vleeswaren maken, runderen en varkens uitsnijden, maaltijden maken etc.

Onze nieuwe winkel heeft een open werkruimte. U staat als het ware bij onze slagers aan de werktafel en in de keuken van de kok.
Graag laten wij u het ambacht van slager zien en beleven.

Wij fokken, mesten en slachten onze eigen Limousinrunderen op onze eigen boerderij net buiten het dorp Hoek in Zeeuws-Vlaanderen.
Samen met ons team staan wij van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar in onze winkel in de Langestraat 45 te Hoek

Peter en Nelly Mol

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij ook een webshop waar u 24 uur per dag op kunt bestellen. Graag 1 dag van tevoren voor 13.00 uur bestellen.

 

Shopping Cart