Afrekenpagina

U kunt uw bestelling via onze webshop plaatsen en dan de afhalen in de winkel. Graag minimaal één dag van te voren bestellen. 

 

 

De bezorging van BBQ apparatuur en buffetten bezorgen we in overleg. Wij nemen dan contact met u op omtrent de levering.

 

Heeft u vragen of wensen, bel ons gerust, dan kunnen we in overleg meestal wel tot een oplossing komen. Wel adviseren we tijdig te bestellen, om teleurstelling te voorkomen.

We doen ons best om uw bestelling compleet te leveren, mocht er echter iets niet leverbaar zijn dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. 

In het opmerkingenveld bij het artikel kunt u uw persoonlijke wensen kenbaar maken. Bijvoorbeeld extra gekruid of zonder vel. Gesneden of op stuk. Dik of dun.

De prijs van gewichtsartikelen wordt berekend op basis van kiloprijs, hierdoor kan het uiteindelijke factuurbedrag afwijken van het orderbedrag. We proberen om het uitgekozen gewicht zo goed mogelijk te benaderen. Op de kassabon bij aflevering ziet u een specificatie van elk artikel en het gewicht.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Shopping Cart