Afrekenpagina

U kunt uw bestelling via onze webshop plaatsen en dan de afhalen in de winkel of bij een bestelling vanaf 25 euro laten bezorgen op vrijdag en zaterdag (alleen Zeeuws-Vlaanderen). Graag minimaal één dag van te voren bestellen. 

De bezorging vindt plaats op vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 14.00 en 18.00 uur

Wij rekenen de volgende bezorgkosten: tot 5 kilometer 2.50, tussen 5 en 10 kilometer 4.95, tussen 10 en 20 kilometer 7.95, boven de 20 kilometer betaalt u 9.95.

Uw bestelling wordt vers bij u afgeleverd en we verzoeken u deze zo snel mogelijk te koelen of in te vriezen.

Voor aflevering ontvangt u een betaalverzoek via email. Pinnen is ook mogelijk.

De bezorging van BBQ apparatuur bezorgen we in overleg. Wij nemen dan contact met u op omtrent de levering.


Heeft u vragen of wensen, bel ons gerust, dan kunnen we in overleg meestal wel tot een oplossing komen. Wel adviseren we tijdig te bestellen, om teleurstelling te voorkomen.

We doen ons best om uw bestelling compleet te leveren, mocht er echter iets niet leverbaar zijn dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. 

In het opmerkingenveld bij het artikel kunt u uw persoonlijke wensen kenbaar maken. Bijvoorbeeld extra gekruid of zonder vel. Gesneden of op stuk. Dik of dun.

De prijs van gewichtsartikelen wordt berekend op basis van kiloprijs, hierdoor kan het uiteindelijke factuurbedrag afwijken van het orderbedrag. We proberen om het uitgekozen gewicht zo goed mogelijk te benaderen. Op de kassabon bij aflevering ziet u een specificatie van elk artikel en het gewicht.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Shopping Cart